انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفتگانه می‌تواند اعتماد ایران را کسب کند/ جنگ طلب نیستیم پزشکیان: خاک می‌خوریم، اما خاک نمی‌دهیم عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: حجاب آزاد نشده / اقدامات مراقبتی در حال آغاز است سردار ابن‌الرضا مشاور امور دفاعی پزشکیان شد رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: جنگ جدیدی علیه ایران آغاز شود دامن همه را می‌گیرد/ ایران منتظر نتایج انتخابات کنگره آمریکا نیست محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد حمله به ستاد قوه قضائیه تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در منطقه کوهستک و بخش‌هایی از سیریک انفجار دومین سوپر نفتکش بعد از برخورد با مین دریایی

بیانیه سازمان تعزیرات در پی دستور رهبر معظم انقلاب برای کنترل گرانی ها

بیانیه سازمان تعزیرات در پی دستور رهبر معظم انقلاب برای کنترل گرانی ها روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی در پی دستور رهبر معظم انقلاب برای برخورد با گرانی کالاها، با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۳ - ۱۳ آبان ۱۳۹۹ - 2020 November 03
کد خبر: ۶۵۴۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ متن بیانیه روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی در پی دستور مقام معظم رهبری (مدظله العالی) مبنی بر برخورد با گرانی کالاها، به شرح ذیل است:

 

بسم الله الرحمن الرحیم

یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا کُونُوا قَوَّامِینَ بِالْقِسْطِ شُهَدَاءَ لِلَّهِ وَلَوْ عَلَىٰ أَنْفُسِکُمْ

سازمان تعزیرات حکومتی در تمامی سال‌های فعالیت خود بر آن بوده که با دفاع از حقوق مردم و رعایت انصاف، بار مشکلات معیشتی را به خصوص از روی دوش طبقات محروم برداشته و به گسترش عدل و انصاف در جامعه کمک کند.

در سال‌های اخیر با بهره‌گیری از اقدامات اساسی و عملیاتی در راستای چابک‌سازی، اصلاح قوانین و برطرف‌سازی خلأ‌های قانونی، افزایش گشت‌های مشترک تعزیرات، تاکید ویژه بر مقابله با احتکار و اختفاء کالا به قصد گرانفروشی، تکریم ارباب رجوع، رسیدگی دقیق و فوری به شکایات، هوشمندسازی فرآیندها، توجه به حمایت از تولید و پرهیز همه‌جانبه از بی‌احتیاطی‌های آسیب‌زا برای تولید واقعی و همچنین اجرای مرّ قانون؛ تلاش سازمان تعزیرات حکومتی بر آن بوده تا در عمل به وظایف محوله و برآورده کردن انتظارات ملت مومن و شهید پرور ایران اسلامی گام‌های بلندی بردارد.

امروز و با تأکید رهبر معظم انقلاب بر نقش سازمان تعزیرات در هماهنگی با سایر سازمان‌های دخیل در مهار گرانی‌های بی‌دلیل و بدون توجیه برخی کالاها، باری مضاعف بر دوش خود احساس می‌کنیم و بی‌شک در تمامی سطوح سازمان بر آن خواهیم بود تا به یاری خداوند متعال به فرمایش حکیمانۀ رهبر معظم انقلاب لبیک گوییم و علاوه بر اقدامات فوری برای افزایش هماهنگی میان دستگاه‌های مسئول، بی‌وقفه و بیش از گذشته در راستای برداشتن بار گرانی‌های بی منطق و رفع مشکلات معیشتی مردم خدمت کنیم و گزارش آن را شفاف و روشن اعلام نماییم.

 

باشگاه خبرنگاران 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار